Yoga ja Wellness | Studio Espoossa | YritysWellness
  • Yoga Wellness Finland Facebook
  • Yoga Wellness Finland Instagram
  • Yoga & Wellness Studio
 

OMA VIIKOTTAINEN SLOTTI

YRITYKSESI TYÖNTEKIJÖILLE!

Tarvitsetteko tyhy- tai virkistyspäivään, kokouspäivään, yrityksen työntekijöille tai johdolle ohjelmaa?

 

Järjestämme pääkaupunkiseudulla säännöllisiä jooga-, pilates-, mindfulness-, hengitys-, gong-rentoutus-, syvärentoutus-, hengitys-tunteja yrityksenne tai Yoga Wellness Finlandin tiloissa Spektri Business Parkissa.

 

Lisäksi tarjontaan kuuluu 1-2 päivän vetäytymiset Nuuksio Forest Wellness teemoin yhteistykumppaneiden upeissa kelohuviloissa metsän keskellä järven rannalla Nuuksiossa vain 40 min. päässä Espoosta.

 

hello@yogawellness.fi

 

Heading 1

METSÄWELLNESS

Finland ForestWellness

MetsäWellness -harjoitukset toimivat luontoyhteyden  ja olemisen syventämiseen. Harjoituksessa yhdistyy periaatteita ja tekniikoita joogasta, mindfulnessista, meditaatiosta, chi kungista (kiinalainen voimistelu) sekä kehotietoisuusharjoituksia. Yhteisen matkan tarkoitus on johdattaa ryhmä stressittömään "metsätilaan". Metsätila on läsnäolon tila, jossa usein on mukana kokemus yhteydestä luontoon. Harjoitus juurruttaa, rauhoittaa, lisää elinvoimaa ja vapauttaa hengityksen.  Tapahtuma voidaan toteuttaa pihalla, metsässä, puistossa tai terassilla.

YOGAWELLNESS

YogaWellness -jooga, pilates -tunnit

Harjoitus räätälöidään yrityksenne henkilökunnan huomioon ottaen esim. restorativiinen-, koordinaatiota- ja liikkuuvuutta kehittävä tai dynaaminen-harjoitus. Hengityksen avulla aktivoidaan syviä lihaksia ja tehostetaan avaavia liikkeitä. Keskivartalon kannatusta korostetaan kaikissa harjoitteissa, vahvistaen syviä tukilihaksia ja parantaen ryhtiä. Tunti etenee flow-tyyppisesti hengityksen ja liikkeen rytmissä lisäten kehotietoisuutta. Harjoitus voidaan toteuttaa ulkona; terassilla/sisällä joogamatoilla tai metsässä seisten ja istuen. Ohjaaja tuo matot/alustat.

NIDRAWELLNESS

YogaWellness -rentoutus

NidraWellness rentouttava meditaatio selin makuulla tukee palautumisessa ja voimaantumisessa. Aluksi teemme lattialla pehmeiden mattojen päällä hyvin rauhallisessa tahdissa pilates-, jooga, fascia-harjoitteita, syvävenyttelyä tai hengitysharjoituksia. Hiljalleen laskeudumme kohti tietoista rentoutumisen ja irtipäästämisen tilaa Yoga Nidraksi kutsuttua menetelmää hyödyntäen. Eheyttävä menetelmä tutkitusti lisää hyvinvoinnin tunnetta ja voi helpottaa mm. ahdistusta, stressiä ja kroonista kipua. Itse meditaatio kestää viidestätoista minuutista puoleen tuntia,

CHIWELLNESS

YogaWellness -Chi Kung & Energy Work

ChiWellness sopii metsään, pihamaalle tai mökin kuistille ja harjoitus tapahtuu lähinnä seisten. Pyrimme rentoutuneen tilan saavuttamiseen, syvään hengitykseen ja pehmeään liikkeeseen. Nämä yhdessä vähentävät stressiä ja edistävät solujen aineenvaihduntaa sekä imunesteen liikettä. Samoin verenpaine laskee ja aivojen sähköinen sekä kehon kemiallinen tila muuttuvat. Harjoituksen päätteeksi teemme 10-15 minuutin lyhyen Mindfulness -harjoituksen nuotiopaikalla istuen, metsässä kivien päällä, kalliolla istuen  tai kuistin rappusilla. 

YHTEYS - CONSULTING

OSOITE

Valkjärventie 2
03210 Espoo

OPENING HOURS

Ma - Pe  :

09:00- 17:00

YHTEYS

Sun :

17:00 - 20:00 

+358 44 308 4004

© 2013 by YOGAWELLNESS .FI

  • Yoga Wellness Finland
  • Yoga Wellness Finland Instagram
  • White Yelp Icon
LOGO.jpg