UmaYogi Raskausjooga

Tunnin ohjaaja: Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaa

Maanantaisin 

klo 19:00 - 20:00

Level I / II

Säännöllinen liikunta koko raskauden aikana auttaa äitiä sopeutumaan kehonsa muutoksiin ja synnytykseen valmistautumisessa. Opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille kunnon sekä voinnin mukaan. Voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa mukaan tunnille.

Niin kauan kuin äiti on terve ja pystyy harrastamaan liikuntaa raskauden aikana, raskausjooga voi olla hyvä tapa valmistautua synnytykseen. Raskauden aikana kehosi käy läpi monia muutoksia, jotka aiheuttavat fyysisesti ja henkisesti stressiä. Yksi tapa pitää yllä positiivista mieltä ja tervettä kehoa on harrastaa joogaa.

7 super syytä odottavalle äidille harrastaa joogaa raskauden aikana!

​* kehittää voimaa ja tasapainoa

* pitää yllä kuntoa raskauden aikana

* vähentää kipua ja kehon jännitystiloja

* hengityksen ja likkeen yhteys valmistaa synnytykseen

* omaa aikaa muodostaa yhteys vauvasi kanssa

* vähentää stressiä ja parantaa rentoutumista

* yhdessä olemista muiden odottavien kanssa ja mahdollisuus kysyä neuvoja


HYVIEN YHTEYKSIEN YOGA JA PILATES STUDIO ESPOOSSA

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkissa. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventien katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.

JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta.

Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta