Yoga ja Wellness | Studio Espoossa | YogaWellness Opettajat
  • Yoga Wellness Finland Facebook
  • Yoga Wellness Finland Instagram
  • Yoga & Wellness Studio
 
 

Liisa Erika Taivasmaa

Olen Liisa Erika Taivasmaa, Yoga Wellness Finlandin omistaja sekä Yoga & Wellness Studio @ Spektri Business Park & UmaYogi perustaja. Olen harjoittanut ja opettanut joogaa- ja meditaatio -lajeja vuodesta -01 elämäntapana. Olen joogaterapeutti RYT 500 käynyt myös Suomen Pilatesyhdistyksen 

hyväksymän pitkän pilates koulutuksen. Pyrin innovatiivisella tavalla yhdistämään joogan harjoitukset sekä hyvinvointia edistävät menetelmät eri traditioista nykyaikaan kaikille lähestyttäviksi. Tärkeimpänä tehtävänä halu parantaa ja tukea positiivista elämäntapojen muutosta. Nykyisin koen eläväni linjassa opettamieni asioiden kanssa ja auttan toisia kehotietoisuuden ja mielen kehittämisessä.

 

 

Yrityswellness -tunnit

Yksityistunnit

Jooga & Pilates - Katso kalenterista

Enna Kulo

Nimeni on Enna Kulo. Olen valmentaja ja jooga-opettaja. Intohimoni on ohjata ihmisiä kohti parempaa yhteyttä itseensä ja parempaa hyvinvointia mielelle ja keholle. Ennen kuin löysin rauhan ja valon säteet omassa elämässäni, kamppailin ahdistuneisuuden kanssa monia vuosia. Jooga oli ensimmäinen majakkani. Kouluttauduin joogaopettajaksi ja jatkoin kurssittautumalla ja lukemalla lisää itsetuntemuksen, mielen hyvinvoinnin ja rentoutumisen osa-alueita. Ja jatkan edelleen tutkimusmatkaani. Tunneillani pyrin tarjoamaan sinulle pysähtymisen itsesi äärelle ja löytämään sisäisen tasapainon.

After Work Yin & Mindfulness

Perjantaisin klo 17:00-18:30

Hanna Paajanen

Olen Hanna Paajanen, kundaliinijoogaopettaja, KRI-sertifioitu ”kundaliinijoogaopettajakoulutus Yogi Bhajanin opetusten mukaisesti”. Kundaliinijoogassa minua kiehtoo erityisesti harjoitusten kokonaisvaltaisuus, sillä harjoitukseen kuuluu joogan liikesarjojen lisäksi meditaatiota, hengitysharjoituksia,
mantroja ja rentoutumista. Joogapolkuni alkoi yli kymmenen vuotta sitten astangajoogalla, josta siirryin myöhemmin kundaliinijoogaan. Meditaatiota opiskelin ensimmäisen kerran jo 90-luvun alussa asuessani Lontoossa. Päätyössäni toimin erikoislääkärinä.

Tavoitteeni on, että kundaliinijoogatunti on sinulle aika, jolloin voit löytää aidon yhteyden kehoosi ja itseesi, sekä olemaan läsnä tässä ihmeellisessä elämässä ja maailmassa. Etukäteiskokemusta joogasta ei tarvita,
koska asiat opetetaan tunnilla. Olet lämpimästi tervetullut tunnille aivan omana itsenäsi!

Kundalini Yoga torstaisin klo 17:30-19:00

Rafael Nybergh-Torres

My name is Rafael Nybergh-Torres. I’m a Personal Trainer, Pilates teacher, Calisthenics teacher, Circuit training teacher and football coach. I was born in Brazil, and my father is from Italy. During the years I’ve lived and worked in different countries, and now (hopefully) reached my final destination; Espoo, Finland. My experiences in different countries have taught me many things and made me become a better athlete and teacher. Working with sports is my life. I have always been a passionate athlete.  About ten years ago I got to know Pilates and found what I believe is an extremely complete and beneficial sport. Since then I have been working mostly as a Pilates teacher.

 

 

 

Mat Pilates - Wed at 19:15-20:15

Jarko Taivasmaa

“Viimeisen seitsemän vuoden aikana Jarko on chi kung-opettajana, luennoitsijana ja valmentajana auttanut tuhansia ihmisiä oivaltamaan, voimaan hyvin ja kasvamaan. Hän rakastaa astua stagelle ja unohtaa itsensä ihmisten palvelussa. Jarkolta saat vinkkejä myös esiintymiseen ja vuorovaikutukseen. Hänellä on noin 25 vuoden kokemus inhimillisen ja henkisen kasvun tutkimisesta ja kokemisesta. Jarko pitää elämänsä tärkeimpänä asiana yhteyttä intuitioon ja sen toteuttamista. Hän rakastaa vuoria, kallioita, metsiä sekä kunnon henkisiä ja fyysisiä harjoituksia.”

 

After Work Chi Kung & Mindfulness

Perjantaisin klo 17:00-18:30

Tapani Ylihärsilä

Tapani on todennut omasta Pilatesurastaan; ”olisi kannattanut aloittaa aikaisemmin”. Hän
on aina liikkunut ja myös kärsinyt erilaisista liikunnan tuomista vammoista, sekä työn
tuomasta muusta istumiskuormituksesta ja niska/hartiasäryistä. Koulutettuna Pilates
ohjaajana hän toteaa sen olleen ” aivan turhaa”. ”Omat ennakkoluuloni ja jääräpäisyys
ovat olleet suurin este omalle hyvinvoinnille. Onneksi pystyn viemään viestiä nyt omille
yksilövalmennettavilleni, ettei heidän unelmansa ammattimaisesta kilpaurheilusta jäisi haaveeksi. Kuntourheilijoiden osalta tavoitteenani on mahdollistaa koko elämän kestävä harrastaminen, ilman liikunnan tuomia vammoja ja keskeytyksiä.

Inari Aliisa Nikkanen

Olen Inari Nikkanen RYT200-joogaohjaaja ja sosiaalipsykologian opiskelija. Olen aloittanut oman joogapolkuni astangajoogalla, mutta ohjaamani suuntaus edustaa dynaamista hathajoogaa. Olen kiinnostunut erityisesti mielen ja kehon yhteydestä sekä intuitiosta. Minulle on tärkeää kunnioittaa erilaisia kehoja; itseä saa haastaa, mutta ei vahingoittaa. Joogatunnillani haluan luoda turvallisen tilan erilaisille tuntemuksille ja oivalluksille. Jakamalla harjoitustani haluan tarjota muille samanlaisia voimavaroja, joita jooga on minulle tuonut!

Yin Yang Hathajooga ti klo 19:00-20:15

Yin Yang Hathajooga su klo 17:00-18:15

Toni O.

Olen Toni O. ja päätyöni on yle-keskuksessa Pasilassa järjestelmäasiantuntijana. Opetan päätyöni lisäksi Ashtanga -tunteja ja olen harjoittanut joogaa viimeiset viisi vuotta. Tällä hetkellä sijaistan Studiolla Ashtanga -tunteja tarpeen tullen ja toimin apuopettajana.

Lisäksi olen ohjaaja, teen laadukkaita mainosvideoita ja kuvauksia yhteistyössä Yoga Wellness Finlandin Studiolla Liisa Erika Taivasmaan kanssa. Toteutamme yritys- ja yksityisasiakkaiden mainosvideot, kuvaukset tai YouTube videot ammattitaidolla. Kysy lisää tai pyydä tarjous lähettämällä viestiä osoitteseen hello@yogawellness.fi

Ashtanga -tunnit

Yoga Films - Ohjaus - Kuvaus - Videot

LOGO.jpg