Mindful Rebirthing

perustaso (p) keskitaso (k) jatkotaso (j) umayogi (u) restoratiivinen (r)

Anup Henrikki Takarautio

Anup Henrikki Takarautio on meditoinut ja käyttänyt sekä opettanut holistista kehoterapiaa yli 30 vuoden ajan. Tällä esitysvideolla hän ohjaa syvähengityssession Mindful Rebirthing-harjoituksen jossa käytetään elinvoimaa lisääviä ja mieltä virkistäviä hengitystekniikoita. Vuokraa harjoitus WellnessOnline palvelusta.

Kokeile Rebirthing syvähengitystä WellnessOnline palvelussamme!

Rebirthing syvähengitys vapauttaa stressistä, kivuista ja traumoista. Syvähengitys toimii samalla sekä tiedostetussa, että alitajunnassa ja siksi tulokset ovat usein syvällisiä. Syvähengitysprosessi vapauttaa kehomuistin, johon muistojemme identifikaatiot ovat varastoituneet jopa ajalta ennen syntymäämme.

Rebirthing avaa sisäisen keho-mielen oven varhaislapsuuteemme, auttaen muistamaan, parantamaan ja tiedostamaan. Se luo tilaa elämään, jossa ilo, rakkaus ja terveys ovat tietoista valintaasi.

Rebirthing perustuu tietoiseen syvään keskeytymättömään hengitykseen.

Tämä hengitystekniikka tuo enemmän energiaa ja happea kehoon kuin normaalisti hengitettäessä. Tämän elämänenergian voi tuntea kehossa lämpönä, elektromagneettisuutena, värinänä, chakrojen avautumisena. Energian virratessa ja kehosi aktivoituessa, avautuu tietoisuuteen menneisyyden muistoja, emotioita ja tapahtumia.

Syvähengityksen tietoisella jatkamisella autat itseäsi kivuliaiden muistojen ja tuskien vapauttamisessa. Emotionaalisten tunteiden ja ajatusten pitkäaikainen ilmaisemattomuus voi aiheuttaa kroonisia oireita. Syvähengitys perustuu primaalityöskentelyyn, jossa oman hengityksesi syventämisen kautta kohtaat turvallisessa ympäristössä unohdettuja ja kivuliaita, mutta myös kauniita lapsuuden muistoja. Tämä kokemus antaa elämälle syvyyttä ja tarkoitusta.

Antaessasi alitajunnan olla läsnä ilman kontrollointia, voit palata jopa syntymäkokemukseen. Rebirthing-tekniikka auttaa kohtaamaan jokaisessa meissä olevan oman sisäisen uudistumisen voimamme.

Syvähengitys on helppo oppia ja sen rentouttava vaikutus vapauttaa jännityksiä heti ensimmäisellä oppitunnilla. Sarjoittaisella syvä- ja kevyt hengityksellä opettelemme pallealihaksen käyttöä. Voit ottaa oppimasi hengitys- ja rentoutus tekniikat osaksi jokapäiväistä elämääsi. Monet fyysiset kivut helpottuvat alkaessasi hengittämään spontaanisemmin ja syvemmin. Myös sisäiset ristiriidat ja stressi saavat helpotusta syvähengityksestä

http://www.isness.fi/rebirthing.html

Uusi asiakas

Tunnit on jaettu tason mukaan neljään ryhmään: perustaso, keskitaso, jatkotaso ja restoratiivinen. Miehet ovat myös tervetulleita viikkotunneille! Miehiä käy; Astangajoogassa, Dynaamisessa hathajoogassa, YogaPilates- sekä kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunneilla. 

UmaYogi-tunnit on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

Kuinka varaan ja perun tunnin?

TUNNIN MAKSAMINEN

Tunti varataan aina etukäteen vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia studiolle. Kertamaksun tai kortin voit maksaa paikan päällä

ennen tuntia tai etukäteen verkkopankissa, tilille tai 

MobilePay.

 

Valitse kertamaksu, 3, 5 tai 10 x sarjakortti. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin

ennakkoon sähköisesti tai noutamalla studiolta.

Ota yhteyttä

HINNASTO

Jooga ja Mattopilates tunnit Studiolla tai Online

kertamaksu                             19 €   

sarjakortti kolme                  50 €  (30 pv)  + online ( 2 vko)

sarjakortti vitonen              77 € (60 pv)   + online (1 kk)

sarjakortti kymppi            150 €  (90 pv)+ online (3 kk)

wellnessonline.fi                   39 €    voimassa  1 kk

yrityskortti100                 1099 € (voimassa 6 kk)

yrityskortti50                       563 € (voimassa 6 kk)

MAKSU VERKOSSA

 

MAKSU STUDION TILILLE: ( (hinnat sisältävät alv 10 tai 24%)

Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

MOBILEPAY: 044 308 4004

Studiolla maksuvälineenä käy: käteinen, pankki- ja luottokortti, MobilePay sekä kaikki liikuntaedut. Maksu tuntien yhteydessä!

Lifefulness Loft

Yoga Wellness  & UmaYogi Studio

Valkjärventie 2. 02310 Espoo

hello@yogawellness.fi

www.yogawellness.fi

WellnessOnline Oy

Metsänneidonkuja 10, Duo-talo

hello@wellnessonline.fi

www.wellnessonline.fi

Ilmoittautuminen

hello@yogawellness.fi

tiedustelut: 0443084004 / toimisto

VARAUSKALENTERI

Käyttöehdot

Rekisteri ja tietosuoja

Edenred maksuvälineenä.

Meillä Yoga Wellness Finlandin toimisteessä Yoga Wellness Boutiquessa käy maksuvälineenä Edenred liikuntaetu. Yhteys hyvinvointiin. Tervetuloa!