Kundalinijooga

TAUOLLA!!

Tunnin ohjaaja: Hanna

Torstaisin

klo 17:30-19:00

Level I / II

Tuntiin kuuluu joogan liikeharjoituksia, hengitysharjoituksia, syvärentoutusta ja meditaatio. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita, mutta tunti soveltuu pidempäänkin jooganneille. Harjoitus tehdään aina itseä kuunnellen.

”Löydä kehon tasapaino ja pura stressiä rauhoittumalla itsesi äärelle”


Harjoitus on suunnattu kundaliinijoogan aloittelijoille, mutta tunnit sopivat myös kokeneemmille joogaajille. Tunneilla käydään läpi kundaliinijoogan fyysisiä liikesarjoja, mitä kutsutaan nimellä kriya. Tunteihin kuuluu myös meditaatiota / hiljentymistä, hengitysharjoituksia, mantroja ja rentoutumista. Tunnin tavoitteena on, että kundaliinijoogatunti on sinulle aika, jolloin voit löytää aidon yhteyden kehoosi ja itseesi, sekä olemaan läsnä tässä ihmeellisessä elämässä ja maailmassa. Etukäteiskokemusta joogasta ei tarvita, koska asiat opetetaan tunnilla.


Olet lämpimästi tervetullut tunnille aivan omana itsenäsi!

KUNDALINIJOOGASTA

Kundaliinijooga on joogan laji. Sitä kutsutaan tietoisuuden joogaksi, sillä se opettaa kannattajiensa mukaan tiedostamaan ja olemaan läsnä nykyhetkessä. Kyseessä on tuhansia vuosia vanha joogamuoto

Kundaliinijooga tähtää kehon ja mielen yhteyteen ja tasapainoon. Harrastajien mukaan tietoisuuden jooga lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Kundaliinijoogatunti koostuu hathajoogan asentojen tyyppisistä dynaamisemmista liikesarjoista (kriya), hengitysmenetelmistä (pranayama), rentoutuksesta sekä musiikista, meditaatiosta ja mantroista. Menetelmä on lempeä, vaikka sykettä nostattavia liikesarjojakin löytyy. Harjoituksia tehdään omaan tahtiin ja usein silmät kiinni, omaan olotilaan keskittyen.

Intialainen joogamestari Yogi Bhajan toi kundaliinijoogan Yhdysvaltoihin vuonna 1969 ja ryhtyi opettamaan menetelmää halukkaille. Tätä ennen kundaliinijoogaa oli opetettu vain mestarilta oppipojalle, eivätkä kundaliinijoogan opit olleet avoimia kaikille.

Yogi Bhajan teki elämäntyönsä markkinoimalla kundaliinijoogaa läntiselle maailmalle. Hän perusti 3HO-organisaation ja aloitti myös kundaliinijoogan opettajien kouluttamisen. Nykyään kundaliinijoogaa harrastetaan lähes kaikissa Länsimaissa

HYVIEN YHTEYKSIEN YOGA WELLNESS FINLAND

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkin pihalla. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventie 2, katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulo-ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.

 

 

SAAPUMINEN

 

Varaa ensimmäisellä kerralla reilusti aikaa saapumiseen . Ovet ovat auki 15 min ennen tunnin alkua. Meillä on yhteinen ulko-ovi kampaamo Gleamin kanssa Valkjärventien katutasosta. Kaikki Valkjärventien pysäköintipaikat ovat 12-24 h paikkoja. Muista kiekko! Soita jos et löydä

perille niin autamme.

MAKSAMINEN

Tunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Muista varata tunti etukäteen varauskalenterista.

5-10 tunnin sarjakortit ovat voimassa 6 kk ensimmäisestä varauksesta. Muista lukea käyttöehdot sivun vasemmasta reunasta ennen ostoa ja varauksen tekoa ja saavu ajoissa.

 

HINNAT

5 x drop in kortti 6 kk 77 €

10 x drop in kortti 6 kk 140 €

20 x voimassa lukukauden 244 €

Kertamaksu drop in -tunti 18 €

​MAKSU STUDION TILILLE:
Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

SARJAKORTTI STUDION YOGA WELLNESS BOUTIQUESTA:
https://www.yogawellness.fi/boutique

Maksu onnistuu myös paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin!

​Studiolla maksuvälineenä käy: käteinen, pankki- ja luottokortti, mobilePay sekä smartum, e-passi, ticket mind duo- kortti, easybreak, TYKY kuntosetelit ja virike-setelit.

Mikäli koko maksua et pysty liikuntaedulla maksamaan niin loput maksusta tai kortista voit hoitaa paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.


 

JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta. Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta

KÄYTTÖEHDOT

Luethan ennen tunnin varaamista käyttöehdot sivujen vasemmasta reunasta tai kohdasta MENU ja käyttöehdot. 

MITÄ PÄÄLLE?

Mukavat rennot vaatteet ja tarvittaessa villasukat sekä huppari. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä, mutta oman joogamaton saa toki napata halutessaan mukaan.

TUNNIN JÄLKEEN

Studiolta löytyy maksuttomia lainamattoja mutta muistathan pyyhkiä maton salin hyllystä löytyvällä rätillä ja pesuaineella tunnin jälkeen. Viethän tunnin jälkeen tarvikkeet takaisin paikalleen ellei opettaja toisin pyydä.

Yoga Wellness Finland

Valkjärventie 2

02130 Espoo

www.yogawellness.fi

www.umayogi.fi

hello@yogawellness.fi

Puh. +358 44 308 4004

Facebookissa

Instagramissa