Tunnin ohjaaja: Marika

Torstaisin

klo 17:30-18:30

Level I 

OnlineVideot

Lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful Yoga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle. Alla viikottain vaihtuva ohjelma.

OPETTAJASTA:

Polkuni joogaohjaajaksi alkoi kun etsin itselleni sopivaa liikuntamuotoa talven ajaksi. En halunnut lenkkeillä ulkona pakkasessa eikä minua kiinnostanut mennä kuntosalille. Halusin löytää jotakin jota voisin tehdä kotona, kun liikuntainspiraatio iskee. Löysin joogan. Se oli rakkautta ensi asanasta. Olin vihdoin löytänyt tavan saada yhteyden kehooni ja rauhoittaa vilkkaan mieleni. Jooga on ensisijaisesti minulle juuri sitä: yhteyden löytämistä kehoon, mielen rauhoittamista, lempeyttä ja itsemyötätuntoa.

HYVIEN YHTEYKSIEN YOGA WELLNESS FINLAND
Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkin pihalla. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventie 2, katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulo-ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.

 

HINNAT

5 x kertaa 77 €

10 x kertaa 140 €

20 x kertaa 244 €

Kertamaksu drop in -tunti 18 €

​MAKSU STUDION TILILLE:
Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

MobilePay Puh: 0443084004
 

KÄYTTÖEHDOT

Luethan ennen tunnin varaamista käyttöehdot sivujen vasemmasta reunasta tai kohdasta MENU ja käyttöehdot. 

MITÄ PÄÄLLE?

Mukavat rennot vaatteet ja tarvittaessa villasukat sekä huppari. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä, mutta oman joogamaton saa toki napata halutessaan mukaan.