Tunnin ohjaaja: Lisbeth

Sunnuntaisin

klo 18:30 -19:30

Level II / III

Tunti yhdistelee joogaa, pilatesta, fascia-käsittelyä, kehonpaino, hengitys ja chi kunging harjoitteita. Dynaamisen virtaava tunti haastaa kehoa lisäten voimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Unohtamatta ryhtiä ja ydintukea. Liikkeille annateaan vaihtoehtoja kunnon sekä voinnin mukaan. 

Menetelmän pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista, toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, harjoittamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja, ja syventämällä hengitystä. Teemme joogaliikkeitä yhdistäen siirtymiin modernin pilateksen elementtejä, hengitystä ja chi kung liikkeitä sekä omaa kehonpainoa virtaavaksi kokonaisuudeksi. Tunneilla käytetään apuvälineitä asanoiden eli joogaliikkeiden ja pilates harjoitteiden tarkkaan rakentamiseen sekä pienvälinetä kuten palloa tai kuminauhaa.

 


Teho perustuu harjoittelua ohjaaviin periaatteisiin:


- hallittu hengittäminen
- keskustan käyttö
- kontrolli
- keskittyminen
- virtaus
- tarkkuus


Lifefulness® body harjoittelu kehittää ryhtiä, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä kehotietoisuutta ja koordinaatiokykyä. Lisäksi kehon niveliä ja lihaksia voi oppia käyttämään tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat. Tunti sopii kaikille ja opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille.

 

HINNAT

5 kertaa 77 €

10 kertaa 140 €

Kertamaksu drop in -tunti 18 €

​MAKSU STUDION TILILLE:
Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

MOBILEPAY PUH: 0443084004

KÄYTTÖEHDOT

Luethan ennen tunnin varaamista käyttöehdot sivujen vasemmasta reunasta tai kohdasta MENU ja käyttöehdot. 

MITÄ PÄÄLLE?

Mukavat rennot vaatteet ja tarvittaessa villasukat sekä huppari. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä, mutta oman joogamaton saa toki napata halutessaan mukaan.