UmaYogi Äiti- ja vauvajooga

Tunnin ohjaaja: Lisbeth Taivasmaa

Tiistaisin 

klo 11:00-11:45 - jooga

Torstaisin

klo 11:00-11:45 - pilates

Perjantaisin

klo 10:00-10:45 - jooga

 

Level I 

Äiti -ja Vauvajoogan tarkoituksena on auttaa fyysistä ja emotionaalista elpymistä raskaudesta ja synnytyksestä. Tämä 45 minuutin vuorovaikutteinen tunti sisältää myös lempeitä harjoituksia vauvoille. Ilmapiiri pidetään rentona, joten voit ruokkia, liikkua tilassa tai rauhoittaa vauvaa aina, kun tarve syntyy - vauva on pomo!

UmaYogi äiti- ja vauva -tunti pitää sisällään liikkeitä seisten, istuen ja lattialla maaten. Asanat eli joogaliikkeet on suunniteltu niin, että vauva voi olla sylissä tai maata huovan päällä joogamatolla. Harjoitus etenee kaikkia osallistujia kunnioittaen ja vauvan tarpeet huomioiden. Välillä osa tunnista kuluu imettäessä ja toisella kerralla vauva saattaa nukkua koko harjoituksen ajan. Nukkuvan vauvan voi jättää rattaissa ulos, lounge tilaan keittiöön tai käytävälle. (Tässä tapauksessa itkuhälytin on toki hyvä ottaa mukaan tunnille.)

Kaikki tuntien vetäjät ovat äitejä ja koulutettuja joogaopettajia. Tarvittaessa opettaja ohjeistaa, kuinka kannatella vauvaa joogaliikkeitä tehdessä. Muistathan mainita tunnin alussa opettajalle jos vauvan tai äidin terveydentilassa on huomioitavaa tai harjoitusta ajatellen hyvä tietää.

​Tässä 7 syytä, joiden vuoksi jokaisen uuden äidin tulisi harkita joogatuntia vauvan kanssa!

​* tukee synnytyksestä palautumista
* lisää aivojen toimintaa ja virkistää
* lisää voimaa ja energiaa
* parantaa unta
* auttaa torjumaan synnytyksen jälkeistä masennusta
* vertaistukea muista samassa elämäntilanteessa olevista äideistä
* kehonhuoltoa turvallisella tavalla

 

LiveStream tunnit varataan Studion varauskalenterista normaaliin tapaan. Livetunti lisätään vuokrattavaksi Online videoihin kaksi päivää lähetyksen jälkeen. Tervetuloa harjoittelemaan.

UmaYogi @ WellnessOnline
hello@yogawellness.fi
Puh. 044 308 4004 / toimisto