Tunnin ohjaaja: Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaa

Tiistaisin

klo 07:45 - 08:45

Level I

Kehonhuolto & Liikkuvuus -tunti sopii niin palauttavaksi harjoitteeksi kuin istumatyötä tekeville. Tunnilla keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan, kehon linjauksiin ja tukilihaksiin. 

Harjoitus on kokonaisvaltainen lihasten ja lihaskalvojen hyvinvointia edistävä tunti, jossa on vaikutteita eri kehonhuoltomenetelmistä. Tunnin tavoitteena on auttaa vähentämään liikunnasta ja istumatyöstä aiheutuvia lihaskireyksiä sekä parantaa ryhtiä ja nivelten liikeratoja. Välineinä käytetään mm. rullia, kuminauhoja ja pieniä palloja.Mukaan liikunta-asu ja juomapullo. Tunnilla ollaan paljain jaloin tai sukat jalassa.

Jokainen harjoitus vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia, kehittää tasapainoa ja hoitaa lihaskalvoja. Harjoitukset ovat hyvin loogisia ja aina uusia haasteita tarjoava kehonhuolto -tunti. 

Pääperiaatteet
- hengitys
- keskustan käyttö
- hallinta
- keskittyminen
- tarkkuus
- tietoisuus,

- koordinaatio

Parhaimmillaan keho-mieli -harjoittelu johtaa siihen, että ihminen tulee tietoiseksi kehostaan; lihaksista, omista liikkeistä, ja toisaalta omaan kehoon liittyvistä tunteista. Käytämme tunnilla: palloja, kuminauhoja, jumppakeppiä, joogatiiliä, tasapainolautoja ja tuoleja.

"Sielu ja ruumis toimivat erottamattomasti yhdessä. Sielun ja ruumiin vuorovaikutus on välttämätöntä, se kuuluu luonnon järjestykseen. Tarvitsemme aktiivista sielua ruumiin terveydestä huolehtimiseen."
Platon (427-347 eKrr.)

Yoga Wellness Finland
Valkjärventie 2
02130 Espoo
www.yogawellness.fi
www.umayogi.fi
hello@yogawellness.fi
Puh. +358 44 308 4004
Facebook
Instagram