Ashtanga Vinyasa Flow Yoga

Tunnin ohjaaja: Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaa

Maanantaisin 

klo 17:30 - 18:30

Level II / III

Ashtanga-jooga on dynaamista voimajoogaa. Asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana (vinyasa)  yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tunti haastaa kehoa.

Tunti on luonteeltaan dynaaminen ja soveltuu urheilullisempaa harjoitusta tarvitsevalle. Mikäli kärsit esim. polvi-, lonkka-, kyynärpää-, tai rannevammasta niin suosittelemme lempeämpää tuntia. Tunti on ohjattu ja opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille ohjeistaen apuvälineiden käytössä. Kaikki tarvittava opetetaan tunnilla. Harjoituksessa käytetään joogan apuvälineitä, kuten vyötä, tiiliä, putkityynyä, tuoleja ja huopia helpottamaan liikkeiden onnistumista tarvittaessa.

Tunnin rakenne:
- Surya Namaskar A ja B 5-10 kierrosta
- Asanat eli joogaliikkeet
- Loppuliikkeet
- Rentoutuminen

Tunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Voit myös vuokrata harjoituksen käyttöösi Studion OnlineVideo-palvelusta. Muista varata tunti etukäteen varauskalenterista. OnlineVideo palvelee ja tunnit maksetaan PayPallin kautta Studion tilille. HUOM!! Sarjakortit ovat käytössä toukokuun loppuun saakka.

 

HINNAT

5 x drop in kortti 6 kk 77 €

Kertamaksu drop in -tunti 18 €

​MAKSU STUDION TILILLE:
Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

 

MOBILEPAY PUH: 044 308 4004