Tunnin ohjaaja: Onerva

After Work Yin

Perjantaisin

16:30 - 17:45

Level I

Kaipaatko pysähtymistä? Olemista hetkessä.

Tietoista läsnäoloa hiljaisuudessa avaten,

elvyttäen ja omaa henkilökohtaista energiaa vahvistaen. Tunti on suunniteltu eheyttämään, stopperiksi kiireelle. Haluatko löytää oman polkusi? Kuka olet ja mitä oikeasti haluat? Täällä sinulla on aikaa hengittää, pysähtyä kuuntelemaan ja hidastaa.

Aloita viikonloppu tietoisuuden valtamereen sukeltaen ja hetkeksi päästäen irti kaikesta ja kaikista. Haluamme auttaa sinua löytämään todellisen paikan levätä. Tila ja aika harrastaa itsetutkiskelua turvallisesti ja ohjatusti.

After Work Yin-tunti on lempeä harjoitus, joka hoivaa ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Asennoissa pysytään pitkään, jolloin harjoitukset menevät pintalihaksista syvemmälle kehoon lihaskalvoihin ja sidekudoksiin. Harjoituksen käytetään tukivälineitä, jolloin asennot ovat muokattavissa jokaiselle sopiviksi. Yinjoogan palauttavan vaikutuksen takia se sopii hyvin tukemaan dynaamisempaa harjoittelua sekä kiireellistä elämää. Tule päästämään irti kiirestä ja laskeutumaan viikonloppuun levollisena ja kirkkaana.

After Work Yin & Mindfulness klo 17:00-18:15 ( 75 min )

Perjantaisin; 31.1., 28.2., 20.3., 24.4., 29.5.,

Hinta: 18 € (tai Studion 5/10 sarjakortti 77/140 €)

Tunnit varataan aina etukäteen Studion varauskalenterista.
https://www.varaaheti.fi/yogawellness/fi

Kuukausikalenteria pääset seuraamaan kirjautumalla varausjärjestelmään facebookin kautta tai luomalla oman tunnuksen ja salasanan.

Maksuvälineenä käy: käteinen, pankki- ja luottokortti sekä smartum liikuntasetelit, e-passi, ticket mind duo- kortti, TYKY kuntosetelit, PayPall ja virike-setelit. Voit myös maksaa kortin tai tunnin etukäteen tilille ja tuoda maksutositteen mukanasi opettajalle. hinnasto ja käyttöehdot löytyvät Yoga Wellness Finland sivustolta kohdasta hinnat. 
https://www.yogawellness.fi/hinnat

Soita tai lähetä sähköpostia jos et löydä haluamaasi tietoa hinnastosta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin puheluihin ja viesteihin saman päivän aikana.

Varaa tunti >>>
https://www.varaaheti.fi/yogawellness/fi

Facebookissa >>>
https://www.facebook.com/yogawellness.fi

Instagram >>>
https://www.instagram.com/yogawellnessfinland/

Puh. 0443084004
hello@yogawellness.fi
https://www.yogawellness.fi/