Tunnin ohjaaja: Liisa "Lisbeth"

Torstaisin

08:00 - 09:00

Level I

Jooga ei ole pelkästään liikuntaa vaan tekniikkaharjoitus joka kultivoi tietoisuutta, rentoutumista, keskittymistä ja meditaatiota. Tämän prosessin yhtenä tuloksena on hyvä fyysinen terveys venyttämällä, hieromalla ja stimuloimalla praanisia energiakanavia ja sisäisiä rauhasia.

Joogaliikkeitä tehtäessä hengitys ja aineenvaihdunta hidastuvat, hapenkulutus ja kehon lämpötila laskee. Harjoituksen aikana hengitys syvenee ja aineenvaihdunta nopeutuu, hapenkulutus kasvaa ja vartalo kuumenee. Joogaliikkeiden päätarkoituksena on tehdä hermot ja lihakset voimakkaammiksi ja selkäranka joustavammaksi. Aamutunnilla teemme dyynamisia liikesarjoja välillä pysähtyen hengittämään tai hienosäätämään asentoja. Harjoituksen päämärä on lisätä liikkuvuutta ja joustavuutta, aineenvaihduntaa, voidella lihaksia ja niveliä, vapauttaa "energiatukoksia" ja liikuttaa pysähtynyttä verta eri kehonosista. Joogaliikkeet kiinteyttävät ihoa, vahvistavat keuhkoja, kannustaa liikettä ruoansulatuskanavassa ja virtsanerityselimistössä.

 

Ei rasitusta! Älä koskaan kohdista kohtuutonta voimaa jooga-asennon aikana. Aloittelijoilla saattaa aluksi olla lihakset jäykkiä, mutta usean viikon säännöllisen harjoituksen jälkeen usein huomataan kuinka lihakset ovat selkeästi joustavammat.

Aamujoogassa jokainen joogi on yksilö ja opettaja osaa antaa vaihtoehtoja liikkeille kunnon sekä voinnin mukaan. Mitä jäykempi, sen parempi! Tervetuloa juuri sellaisena, kuin olet.

OPETTAJASTA

Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaan luotsaama Yoga Wellness Finland syntyi halusta jakaa jooga- ja wellness -lajien sekä Suomen luonnon tuomaa hyvää energiaa. Perhe, luonnossa oleminen, puhdas ravinto sekä hyvä ja mielekäs työ ja kehosta huolehtiminen ovat lähellä sydäntä ja jatkuva tutkimuksen kohde Lisbethin elämässä. Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaan yksilöllinen ja tarkka ohjaus, linjaus, huomion siirtäminen ja pysähtyminen tähän hetkeen kehittää meitä tiedostamaan kuinka voimme ja mitä oikeasti haluamme elämältä. Lisbeth on harjoittanut ja opettanut joogaa vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäisen Studion hän perusti Tapiolaan WeeGee-talon viereen Ahertajantielle ennen Pohjois-Tapiolaan siirtymistä vuonna 2013 Espooseen.

HYVIEN YHTEYKSIEN YOGA WELLNESS FINLAND

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkin pihalla. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventie 2, katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulo-ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.

 

 

SAAPUMINEN

 

Varaa ensimmäisellä kerralla reilusti aikaa saapumiseen . Ovet ovat auki 15 min ennen tunnin alkua. Meillä on yhteinen ulko-ovi kampaamo Gleamin kanssa Valkjärventien katutasosta. Kaikki Valkjärventien pysäköintipaikat ovat 12-24 h paikkoja. Muista kiekko! Soita jos et löydä

perille niin autamme.

MAKSAMINEN

Tunneille kertamaksulla tai sarjakortilla. Muista varata tunti etukäteen varauskalenterista.

5-10 tunnin sarjakortit ovat voimassa 6 kk ensimmäisestä varauksesta. Muista lukea käyttöehdot sivun vasemmasta reunasta ennen ostoa ja varauksen tekoa ja saavu ajoissa.

 

HINNAT

5 x drop in kortti 6 kk 77 €

10 x drop in kortti 6 kk 140 €

20 x voimassa lukukauden 244 €

Kertamaksu drop in -tunti 18 €

​MAKSU STUDION TILILLE:
Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

SARJAKORTTI STUDION YOGA WELLNESS BOUTIQUESTA:
https://www.yogawellness.fi/boutique

Maksu onnistuu myös paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin!

​Studiolla maksuvälineenä käy: käteinen, pankki- ja luottokortti, mobilePay sekä smartum, e-passi, ticket mind duo- kortti, easybreak, TYKY kuntosetelit ja virike-setelit.

Mikäli koko maksua et pysty liikuntaedulla maksamaan niin loput maksusta tai kortista voit hoitaa paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.


 

JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta. Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta

KÄYTTÖEHDOT

Luethan ennen tunnin varaamista käyttöehdot sivujen vasemmasta reunasta tai kohdasta MENU ja käyttöehdot. 

MITÄ PÄÄLLE?

Mukavat rennot vaatteet ja tarvittaessa villasukat sekä huppari. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä, mutta oman joogamaton saa toki napata halutessaan mukaan.

TUNNIN JÄLKEEN

Studiolta löytyy maksuttomia lainamattoja mutta muistathan pyyhkiä maton salin hyllystä löytyvällä rätillä ja pesuaineella tunnin jälkeen. Viethän tunnin jälkeen tarvikkeet takaisin paikalleen ellei opettaja toisin pyydä.

Yoga Wellness Finland

Valkjärventie 2

02130 Espoo

www.yogawellness.fi

www.umayogi.fi

hello@yogawellness.fi

Puh. +358 44 308 4004

Facebookissa

Instagramissa